THE VEGAN GREEN CAVIAR

Er is een nieuw soort superfood en schoonheidsgeheim ontdenkt!
Het vindt haar oorsprong op de Japanse Okinawa eilanden en heet "groene kaviaar".
De groene kaviaar is 100% plantaardig en behoort tot de Caulerpa-algen welke één van de hoogste nutriëntendichtheid heeft.

De groene kaviaar, in combinatie met de juiste super-ingrediënten, heeft niet alleen voordelen voor de gezondheid, maar ook baanbrekende
anti-verouderings eigenschappen voor onze huid.
De Caulerpa-algen maken sensationele verbeteringen mogelijk.

groene kaviaar
The_Vegan_Gruppe_1

Mila d'Opiz

Mila d’Opiz had één duidelijk doel voor ogen voor de nieuwste ontwikkeling: Een huidverzorgingslijn met duurzame, veganistische producten van de hoogste kwaliteit! Met de Vegan Green Caviar serie slaagt het Zwitserse bedrijf er zelfs in om dit doel te overtreffen dankzij de ervaring van de R&D-afdeling en de kracht van ‘groene kaviaar’.
De actieve stoffen in groene kaviaar voorzien de huid niet alleen van vocht, ze helpen ook om de natuurlijke structuren en processen te reactiveren. De Vegan Green Caviar heeft anti-aging eigenschappen, hydrateert de huid, bevordert cel vernieuwing en is rijk aan vitamines.

Natuurlijke ingrediënten

Bewezen is dat de groene kaviaar die op de huid wordt aangebracht, belangrijke collageenprocessen kan bevorderen.

De groene kaviaar in combinatie met o.a. de andere natuurlijk ingrediënten zoals, limoenkaviaar, kokosolie, avocado-olie, capuacú boter en tamarinde bieden de huid versteviging en diepe hydratatie.

De groene kaviaar voorziet de huid niet alleen van veel vocht, maar helpt ook haar natuurlijke structuren en processen te reactiveren. De mineralen en micronutriënten die in de kaviaar leven, verzorgen en voeden je huid in haar geheel.

 

Mila-dOpiz-Lime-Pearl

Registreer nu voor meer productinfo